Minden kategória
Rozsdamentes csavarok

Rozsdamentes csavarok

Kezdőlap> Termékek > Rozsdamentes csavarok

Inox rozsdamentes acél (M5-M36) Din 912 imbuszcsavarok aljzatsapka csavarok


Származási hely:

Shanghai / Zhejiang, Kína

Márkanév:

FASTENERMFG

Modell száma:

M5-M72, 1/4”--3”

Tanúsítvány:

ISO9001-2018

ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Minimális rendelési mennyiség:

200 kg vagy igény szerint

Ár:

0.1–0.5 USD méretenként

Csomagolás Részletek:

Tömeges kartondobozban vagy kis csomagban, majd raklapon

Szállítási határidő:

15-30 nap vagy igény szerint

Fizetési feltételek:

TT, LC, Western Union

Supply Ability:

1000 tonna/év

Inox rozsdamentes acél (M5-M36) Din 912 imbuszcsavarok aljzatsapka csavarok Gyors részlet:

1. Raktárkészlet minden szabványos cikkhez, leggyorsabb vezető
2. OEM és ODM elfogadható
3. Imbuszcsavarok beszállítója és exportőre Kínából
4. Magasan képzett csapatok készenlétben, hogy szakértői tanácsokat és megoldásokat nyújtsanak

A legjobb rozsdamentes acél Din 912 összes csavar Hex csavarokés Hex kupak Kínai gyártó – T&Y hardver

Ha a legáltalánosabb rögzítőelemre van szüksége, számos alkalmazást használhat, emlékeztetve a rozsdamentes acél Din 912 All Bolts hatlapfejű csavarokra. Rozsdamentes acél hatlapú fejcsavarok nagyon szabványos és praktikus rögzítőelemek a hardverekhez. A T&Y Hardware ISO: 9001-2015 minőségi szabvány szerinti, rozsdamentes acél Din 912 All Bolts Hatlapfejű csavarokat gyárt. Vezető, kiemelkedő kötőelem-gyártó és -szállító cégként a rozsdamentes acél Din 912 All Bolts hatoldalas hatlapfejű csavarok teljes választékát kínáljuk.
Ez a rozsdamentes acél Din 912 All Bolts hatlapfejű csavar nagyon egyszerű és könnyen felszerelhető. Akár dugós szerszámot, akár csavarkulcsot használ, a rozsdamentes acél Din 912 All Bolts Hatlapfejű csavarok nagyon gyorsan és probléma nélkül beszerelhetők. Nagyszerű élményt nyújt bármilyen otthoni, üzleti, kereskedelmi vagy ipari alkalmazáshoz. Erős kapcsolatot hozhat létre alátétekkel és anyákkal. A 304-es fokozatú, Din 912 rozsdamentes acél összes mérete, átmérője és változata minden csavar hatlapfejű csavar kapható és exportra kész a T&Y hardverben. A T&Y Hardware nagy szakítószilárdságú rozsdamentes acél csavarokat kínál, amelyek nagyobb szakítószilárdsággal rendelkeznek, és 316-os fokozatú rozsdamentes acélból készülnek.

Exportra kész, kiváló minőségű SS hatlapfejű csavarok és rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok a T&Y Hardware-től

Minimális időt veszünk igénybe a készenlét vagy a rendelés elküldése a szállításhoz. A rozsdamentes acél Din 912 All Bolts hatlapfejű csavarok dedikált és teljes megoldásaként bármilyen egyedi specifikációt megrendelhet igényei szerint. A rozsdamentes acél Din 912 All Bolts hatlapfejű csavarjainkat azonos átmérőjű és menetméretű anyával vagy furattal használhatja. Intelligens garanciát vállalunk az ss 304 Din 912 All Bolts hatlapfejű csavarjaira, és hosszú használat után sem fog meghibásodni. Minőségi tanúsítványunk biztosítja, hogy a T&Y hardverre támaszkodjunk.
Ugyanez vonatkozik a rozsdamentes acél Din 912 All Bolts hatlapfejű csavarokra, a T&Y Hardware a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok és a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok nagy választékát exportálja. Ezek a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok és hatlapfejű csavarok használhatják az alátét felületét. Építőipari, ipari projektjeihez és javítógépeihez nagyon megfelelő és hatékony rögzítőelem. A T&Y Hardware minden méretű, fajtájú és minőségű rozsdamentes acél hatlapfejű csavart gyárt különböző minőségű és fémekhez. Alkalmazásának megfelelően bármilyen átmérőt vagy specifikációt választhat nagy termelésünkből. Egyedi megrendeléséhez a T&Y Hardware mindig ott van, hogy a legjobb élményt nyújtsa.

T&Y hardver – Hatlapfejű csavarok, rozsdamentes acél metrikus csavarok nagy választéka egyedi igényekkel

A T&Y Hardware folyamatosan kutatja és fejleszti a rögzítőelemet a minőség és a felhasználói élmény javítása érdekében. A jobb felhasználói élmény érdekében rozsdamentes acél hatlapfejű csavarjainkat és fedelű csavarjainkat úgy tervezzük, hogy illeszkedjenek racsnis vagy villáskulcshoz. Így most könnyebben meghúzhatja a csavart a projektben. Tökéletesen működhet a csavarkötéseknél. Rendelkezünk a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok, csavarok és kupakcsavarok minden minőségével, így minden felhasználási területhez megtalálhatja az összes változatot, például kismotorokhoz, faalkatrészek javításához és karbantartásához, valamint egyéb építési projektekhez.
Rozsdamentes acél metrikus imbuszcsavarjaink képesek felvenni a harcot a korrózió ellen. Korrózióállóbb, mint a többi rozsdamentes acél csavar. Az összes különböző hosszúságú, méretű, fejstílusú és anyagú kivitel is elérhető m7-es rozsdamentes acél imbuszcsavarokkal.

Alkalmazás


2 Alkalmazás

Vásárlói visszajelzés

Vásárlói visszajelzés

Ügyfélkérdések és válaszok
    Nem egyezik egyetlen kérdés sem!

ÉRDEKLŐDÉS

Forró kategóriák