Minden kategória
Rozsdamentes csavarok

Rozsdamentes csavarok

Kezdőlap> Termékek > Rozsdamentes csavarok

Inox rozsdamentes acél duplex acél Din603 Din 608 kocsicsavarok


Származási hely:

Shanghai / Zhejiang, Kína

Márkanév:

T&Y

Modell száma:

M5-M72, 1/4”--3”

Tanúsítvány:

ISO9001-2018

ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Minimális rendelési mennyiség:

1000 kg vagy igény szerint

Ár:

0.1–0.5 USD méretenként

Csomagolás Részletek:

Tömeges kartondobozban vagy kis csomagban, majd raklapon

Szállítási határidő:

15-30 nap vagy igény szerint

Fizetési feltételek:

TT, LC, Western Union

Supply Ability:

1000 tonna/év

Inox rozsdamentes acél duplex acél Din603 Din 608 Futócsavarok Gyors részlet:

1. Raktárkészlet minden szabványos cikkhez, leggyorsabb vezető
2. OEM és ODM elfogadható
3. Imbuszcsavarok beszállítója és exportőre Kínából
4. Magasan képzett csapatok készenlétben, hogy szakértői tanácsokat és megoldásokat nyújtsanak

A T&Y Hardware a vezető Din603 Din 608 kocsicsavarok gyártója Kínában.

A Din603 Din 608 csavaroknak számos változata és típusa létezik Szállítócsavarok  használható T-hornyokban, általában durva szerkezeteken. A T&Y Hardware a legerősebb Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarokat kínálja az Ön munkájához. Az Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok teljes választékát kínáljuk széles méretválasztékkal. A T&Y hardvergyártó a legerősebb és legolcsóbb Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok, amelyekre gondolkodás nélkül támaszkodhat. Exportképes, nemzetközi szabványnak minősített Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarjaink vannak.
A T&Y Hardware által gyártott Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok a legjobban alkalmasak két késleltetés összekapcsolására. Az éles hegyet a legjobb potenciállal terveztük, és nagyszerű fémcsavart készítettünk, amely állandó és erőteljes késleltetést biztosít. Függetlenül attól, hogy lapos fejű, tányérfejű vagy ovális fejű késcsavart használ, a T&Y Hardware biztosítja az eredeti és legjobb minőségű Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarokat az Ön számára.
T&Y Hardverből készült Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok puhább fémmel, így vastagabb késleltető csavarokat kaphat, mint a gipszkarton csavarok. Mivel az Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarjaink jobban bepattannak, a legjobb alternatívaként használhatja őket a gipszkarton csavarok használata helyett a késleltetett munkákhoz. A T&Y Hardware által gyártott Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok nem fognak elpattanni a telepítés során. Így biztonságosabb és egyszerűbb a használata nagy műveletekhez.

A legjobb Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok s kínai gyártója -T&Y hardver.

A T&Y Hardware az Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok széles választékát kínálja. Nem számít, hogy bármilyen méretre, típusra vagy átmérőre van szüksége az Ön igényei szerint. Kiterjedt gyűjteménye áll készen az exportálásra. A legelterjedtebb típusok a körkörös csavarok, a rácsos fejű késcsavarok, a tömör sárgaréz késcsavarok. Vannak még 1-1/4 hosszúságú késcsavarok, 21/2 hosszúságú késcsavarok, három hosszúságú késcsavarok.
A T&Y Hardware nemzetközi minőségű rozsdamentes acél rönkcsavarokat és rozsdamentes acél rönkcsavarokat is gyárt és exportál. Ezek a legmerevebb rögzítőelemek, amelyeket általában nehéz és túlméretezett kés vagy fűrészáru csatlakoztatására használnak. Az általunk szállított Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok és rozsdamentes acél négyszögletes csavarok rendkívül egyszerűen és egyszerűen beszerelhetők.
Könnyen használható bármilyen nehéz anyaghoz, amely intenzív terhelést hordoz. Olyan anyát is használunk, amely erősebbé és erősebbé teszi az Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarjainkat és a rozsdamentes acél négyzetfejű csavarunkat. Ezenkívül biztosítja az anyagok összetartásának biztonságát és szilárdságát.

Miért a T&Y hardver a legjobb Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok gyártója és exportőre Kínában:

A T&Y Hardware a legjobb forrás az Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarokhoz. Akár Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarokat vagy laposfejű csavarokat szeretne, a T&Y Hardware továbbra is a legjobb gyártó Kínában. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a kötőelemek gyártása és exportálása terén világszerte. Minimális időt veszünk igénybe, hogy a kötőelemeket az ajtó közelében szállítsuk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.
A T&Y Hardware által szállított Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarok prémium 305 korrózióállóak. Így nem áll fenn a sérülés veszélye. Európai és amerikai ügyfelünk sok Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavart szeret, mert egyszerű és gyors a beszerelés. A T&Y Hardware egy tapasztalt vezető mérnök, aki sok éven át kutatási és fejlesztési területen dolgozik a rögzítőelemek javításán.
Bármilyen rögzítőelemet gyártunk, beleértve az Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarokat és a rozsdamentes acél késcsavarokat és csavarokat. Hosszú élettartamú és garancia is van rá. Tömeges rendelést tudunk szállítani, akár vámköteles, akár nem. Küldje el nekünk adatait most, hogy a legjobb Inox rozsdamentes acél Din603 Din 608 kocsicsavarokat szerezhesse be projektje számára.

Tanúsítvány

Tanúsítás1

Kiállítás

Kiállítás 2

Vásárlói visszajelzés

Vásárlói visszajelzés

Ügyfélkérdések és válaszok
    Nem egyezik egyetlen kérdés sem!

ÉRDEKLŐDÉS