Minden kategória
Rozsdamentes csavarok

Rozsdamentes csavarok

Kezdőlap> Termékek > Rozsdamentes csavarok

DIN 933 din931 Inox rozsdamentes acél duplex acél hatlapfejű csavaros hatlapfejű csavarok


Származási hely:

Shanghai / Zhejiang, Kína

Márkanév:

FASTENERMFG

Modell száma:

M5-M72, 1/4”--3”

Tanúsítvány:

ISO9001-2018

ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Minimális rendelési mennyiség:

200 kg vagy igény szerint

Ár:

0.1–0.5 USD méretenként

Csomagolás Részletek:

Tömeges kartondobozban vagy kis csomagban, majd raklapon

Szállítási határidő:

15-30 nap vagy igény szerint

Fizetési feltételek:

TT, LC, Western Union

Supply Ability:

1000 tonna/év

DIN 933 din931 Inox rozsdamentes acél duplex acél Hex kupak hatlapú csavarok Gyors részletek:

1. Raktárkészlet minden szabványos cikkhez, leggyorsabb vezető
2. OEM és ODM elfogadható
3. Imbuszcsavarok beszállítója és exportőre Kínából
4. Magasan képzett csapatok készenlétben, hogy szakértői tanácsokat és megoldásokat nyújtsanak

T&Y hardver - DIN 933 din931 Inox rozsdamentes acél duplex acél hatlapú csavaros hatlapfejű csavarok szállítója és gyártója Kínában.

A T&Y hardver a kiváló Inox rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok gyártói:
A T&Y Hardware minden anyag megbízható forrása. Az Ön szerkezeti és ipari autóipari és építőipari vállalatainak igénybevételéhez mi vagyunk a megbízható rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok gyártói.
Termékeinket széles körben értékelik, mert nem kötöttek kompromisszumot a minőségben. A legkiválóbb minőségű anyagokat használjuk, miközben a legbiztonságosabb minőségű rögzítőelemet gyártjuk. A mi kötőelemünk az egyik tartós anyag, amely gyakorlatias világot használ, megbízható szolgáltatással. Tekintse meg gazdag archívumunkat, hogy megszerezze termékét.
A T&Y Hardware 19 éves tapasztalattal rendelkezik a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok terén. Rendelkezünk a rögzítőelemek minden osztályával is, beleértve a 18-8 / 304, 316 rozsdamentes. Miért aggódik a B8 típusú Inox rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok és ötvözetből készült csavarok miatt, ha van T&Y hardver minőségi és megfizethető áron.
Mivel különféle típusú rögzítőelemek széles választékban állnak rendelkezésre, mindegyiket arra összpontosítjuk, hogy az Ön egyablakos megoldása legyen. A fejstílusok, a menetformák, a vállformák és a pontstílusok raktáron vannak exportálhatóan. Akár a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok, akár anyák, a rozsdamentes acél kötőelemek gyártása szigorúan követi az ISO9001 szerinti terméktesztet.
A T&Y Hardware mindig a megmunkálási eljárást részesíti előnyben a kötőelemek széles skálájának kis gyártási sorozatokban történő gyártásához. Mások számára pedig a hidegfejezési módszer a legalkalmasabb az összes rögzítőelem-modell jellemzőinek megőrzésére.

A legtöbb eredeti Inox rozsdamentes acél hatlapfejű csavar beszállítója - T&Y hardver:

A T&Y Hardware a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok és anyák teljes skálája. Rengeteg rozsdamentes acél hatlapú csavarral és anyával rendelkezünk exportra. A T&Y Hardware 15 éves tapasztalattal rendelkezik a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarok exportálása terén is.
A jobb élmény érdekében a rozsdamentes acél hatlapfejű csavarokat a legmegbízhatóbb modell szerint tervezzük. A T&Y Hardware a legújabb csúcstechnológiát használja az Inox rozsdamentes acél hatlapfejű csavarokhoz. Kiváló minőségű kötőelemeinket Európa három vezető bútorgyártó cégének is terveztük.
Ezek a tengeri minőségű rozsdamentes kötőelemek ellenállnak a sópermetnek. A 316 Inox rozsdamentes acél csavarokhoz a T&Y Hardware extra értéket ad a rögzítőelemek gazdag választékával. Bármilyen átmérőben kapható. Különböző helyzetekben is használható.

Minden rozsdamentes hatlapfejű csavar prototípus a T&Y Hardware rozsdamentes acél kötőelemek gyártóitól:

Rozsdamentes anyagokhoz teljes menetes, rögzítőelemeket, ipari és építőipari rögzítőket kínálunk. Hatlapfejjel is tervezték. A következő prototípusok állnak készleten.
● M10 rozsdamentes acél csavarok
● M8 rozsdamentes acél csavarok
● M6 rozsdamentes acél csavarok
● M12 rozsdamentes acél csavarok
Nem számít, más hosszúságra, cérnaméretre vagy fejstílusra van szüksége. A T&Y Hardware minden fajtát megad a kiegészítő anyagokhoz, külső felületekhez, gyártói osztályokhoz és osztályokhoz.
A legkiválóbb Inox rozsdamentes acél hatlapfejű csavarokként a T&Y Hardware ezeket az ASTM-304 és A2, A4-es rozsdamentes acél csavarokat kínálja DIN/ISO tanúsítvánnyal. A 18-8 rozsdamentes acél tartományban s30400-as csavarokkal rendelkezünk, amelyek minden más rögzítőelem-gyártónál szabványosabbak. Valamint A2-es rozsdamentes acél és A4-es rozsdamentes acél rögzítőkhöz.
E kollekciók kivételével a T&Y Hardware duplex 2205 csavarokat, anyákat és csavarokat is gyárt egyedi specifikációkkal. Ha alumíniumból készült Inox rozsdamentes acél hatlapfejű csavarokat keres, kérjük, tekintse meg katalógusunkat weboldalunkon. Vezető Inox rozsdamentes acél hatlapfejű csavarokkal foglalkozó cégként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kielégítsük a rögzítőanyagok iránti igényét. Ilyen például a rozsdamentes acél BSF anyák és csavarok az exportálható készletben.

Alkalmazás


2 Alkalmazás

Vásárlói visszajelzés

Vásárlói visszajelzés

Ügyfélkérdések és válaszok
    Nem egyezik egyetlen kérdés sem!

ÉRDEKLŐDÉS

Forró kategóriák