Minden kategória
Hírek

Melyek a kétfejű csapcsavarok felhasználási módjai és felhasználási módjai?

Idő: 2022-11-04 Találatok: 10

A csavarok elválaszthatatlanok az életünkben. Általában viszonylag nagy épületeken vagy nagy gépeken használják. Bár a csavarok egyszerűnek tűnnek, nagyon erősek. Ha a gép nem rendelkezik dupla fejű csapcsavarokkal, előfordulhat, hogy nincs mód a működésre. A kétfejű csapcsavarok használata is könnyebb, mint más csavarok. A tipikus használat más csavarokkal helyettesíthetetlen, például vastagabb csatlakozásokhoz. Ezek a párok fejcsavarok nagyon fontosak.

Tehát mi a csavarok ábrázolási módja és színvonala, amit az alábbi dekorációs mezőből fogok részletesen kifejteni.

800.1

Milyen a csavar formája?

Az általános kétfejű csavarokat a következőképpen fejezzük ki: M12? 00 GB / T901-88 (standard) 35 # / 35 # (anyag) szint 8.8 / 8 (modulációs szint) azt jelenti: átmérő = 12 mm hosszúság = 100 mm GB / T901-88 a nemzeti szabvány.

Például általában az M12 * 1.25-öt használják. Ha mindkét vége azonos menetű, az M12-1.25 * L (egy menet hossza) -M12-1.25 * L (egy menet hossza) * L (egy menet teljes hossza) a következőképpen fejezhető ki: kétfejű csavarok . Ha a közepén hat sarok van, akkor ez a következőképpen fejezhető ki: hatszögletű, kétfejű tőcsavarok.

800.2

A kétfejű tőcsavarok célja és működési elve a nagyobb átmérőjű csavarra vonatkozik, amely fej nélküli is lehet. A helyi horgonycsavarok tipikus alkalmazása, vagy a horgonycsavarokhoz hasonló, ha a vastag csatlakozást a közönséges csavarokkal nem lehet elérni.

A csavarok specifikációi menetes specifikációkkal vannak jelölve: d=M12, névleges hossz L=80 mm mm, a 4.8 teljesítményosztályú azonos hosszúságú csavarok teljes jelzéssel vannak ellátva: GB / T901M1280 803, a kétfejű csapcsavarok nagyméretű berendezésekhez és tartozékokhoz is alkalmasak. telepíteni kell. Például a mechanikus tömítés üléke, a szűkítő keret stb.

A rögzítés után csavarja be az egyik végét a testbe, a másik végét pedig az anyába. Mivel a menetek elkophatnak vagy megsérülhetnek, célszerű duplafejű csapcsavarokkal cserélni. Használjon kétfejű csapcsavarokat, ha a csatlakozó nagyon vastag és a csavar hossza nagyon hosszú. Kétfejű csavarok gyakorlati munkában történő alkalmazásakor a menetes csatlakozás meglazul, és az ismételt súrlódás hatására elveszíti hatékonyságát.

Ezért rendes időközönként jól kell végezni a csavarkarbantartási munkákat. Amikor néhány nagy berendezés normálisan működik, ha a működést instabilnak találják, vagy rendellenes zaj lép fel, de az ellenőrzés időben történő leállítása is. Jellemzően minden karbantartási időszak alatt gondosan meg kell vizsgálni az újonnan kicserélt kétfejű csavarokat és egyéb tartozékokat használat előtt, hogy elkerüljük a nagyobb problémákat. Mindaddig, amíg ismeri ezeket a konkrét részleteket, megérti, hogy olyan sokféle duplafejű csapcsavar létezik.

800.3

Így a jövőben dupla fejű csapcsavarokat kell vásárolniuk. Mivel ezeknek a kötőelemeknek sokféle mérete és specifikációja létezik, de az egyes modellek között kicsi a különbség, de mindig ismerkedjen meg velük.

Ha további információra van szüksége a duplafejű csapcsavarokról, keressen minket a bal alsó sarokban található elérhetőségeken keresztül.