Minden kategória
Hírek

Melyek a rozsdamentes acél csavarok és anyák előnyei?

Idő: 2022-10-21 Találatok: 54

Rozsdamentes acél csavar és anya gyakran látható, gyakran használható. A rozsdamentes acél csavarok különösen alkalmasak. Hadd kísérjem együtt, hogy megértsem az alábbiakat:

图片 1

1. Erősebb alkalmazkodóképesség. Rozsdamentes csavarokhoz, elérve a külső menet méretét, akkor mindegyik használható. Látható, hogy a rozsdamentes acél csavarok és anyák relatív alkalmazási kategóriája gyakoribb, mint a hagyományos horgonycsavarok.
2. A telepítés egyszerűbb. A hagyományos horgonycsavar korábban nagyon bonyolult a beépítési láncszemben, de most a rozsdamentes acél csavar és anya az egész folyamatban viszonylag egyszerű, ami sok felhasználó számára javítja a kényelem szintjét.
3. Csökkennek a szerelés során felmerülő problémák, és nem kell tartani a hagyományos horgonycsavaros fúrás ferdeségétől. A rozsdamentes acél csavar és anya korrózióállóságának és szakadásának kiváltó oka szerint a lyuk azonnal kinyitható a rozsdamentes acél rögzítőelem beszerelése során, majd beszerelhető, hogy az áthaladási arány közel 100% legyen. .
4. A tervezési séma újszerű. Ez a fajta tervezési séma biztosíthatja, hogy a rozsdamentes acél rögzítőelem szépsége jelentősen megerősödjön.
5. A felesleges folyamatban nincs zűrzavar, csak töltse ki a rozsdamentes acél csavaron lévő lyukat, vagy távolítsa el a felesleges részt, hogy biztosítsa a viszonylag egyszerű biztonságot, és ne sértse meg a szépet és nagylelkűt.
6. Biztosíthatja, hogy a rozsdamentes acél csavar és anya több jellemzővel rendelkezzen a telepítés körülményei között, és biztosítsa, hogy a csavarok alkalmazási szintje jelentősen javuljon.
7. Kiváló korrózióállóság, kifáradás és korróziós energia károsodása, amelyet szivattyúkban, szelepekben és egyéb berendezésekben használnak egyes korróziógátló anyagok esetében.
Mennyi a rozsdamentes acél csavarok és anyák átlagos szilárdsági fokozata?
A szilárdsági fokozat általában 4.8 és 6.8 között van, a nem kemény kezelés közötti kapcsolat miatt a szilárdság nem különösebben magas, a rozsdamentes acél csavarok és anyák fő előnyei a korrózióállóságban, a szakítószilárdságban rejlenek.
És más acélcsavar szilárdsági fokozata viszonylag nagy, több mint 3.6-12.9,10 szilárdsági fokozat létezik, szénacél szilárdsági szint magasabb, a kiválasztásban a kapcsolat konkrét helyzetének megfelelően illeszthető.

图片 2

Forró kategóriák