Minden kategória
Hírek

Hogyan különbözteti meg a csavar a gépfogat és az önmetsző fogat?

Idő: 2022-10-21 Találatok: 16

Sok barát munkahelyi igények miatt sokféle gépi fogcsavarral és önmetsző fogcsavarral érintkezik.
Az arc e két csavar, a megjelenése a különböző, hanem szeretné tudni, hogy több szakmai tudás.
Csak a vonatkozó ismeretek további elsajátításával tudjuk azokat ideálisabban használni a munkában.
Tehát röviden beszéljünk a két csavar megkülönböztetésének általános módja pontos és gyors megértéséről.
A csavarrúd egy gépcsavar (mechanikus csavar), amely az elülső végén laposfejű. A csavarmenet kicsi és egyenletes. Általában fém- és gépalkatrészek rögzítésére használják.
Szakmai szempontból a mechanikus fogakat mechanikus fogaknak is nevezik, a fog mérete.
A rés mérete és a fog alja, a fogtávolság viszonylag kicsi, a standard fogtípus szöge 60, a menet M * / * jelöléssel van ellátva.
Használat során a fogascsavarokat a megfelelő anyához vagy előre gyártott belső huzalzárhoz kell illeszteni, az alkalmazások széles körében.
 A legtöbb esetben speciális gépek használata helyettesítheti a kézikönyvet, hogy teljessé tegye a megfelelő tartozékok közötti gépfogú csavarkötést.

图片 1

Az önmetsző fogcsavar fogeleje nagyon éles, a fog alsó síkja széles, míg a fogtípus szabványos szöge kisebb, mint 60, és a menet ST * / * jelzéssel van ellátva.
Nincs anya vagy koppintás, amikor szükségünk van rá.
Előzetesen készítse el a megfelelő lyukat, és csavarhúzóval közvetlenül húzza meg a lyukat. A forgás során a menetet a furat belsejébe fúrják, hogy a várt rögzítő szerepet töltse be. A nevéből is megérthetjük, hogy manuálisan kell telepíteni.
Végül beszéljünk ennek a két csavarnak a felhasználási forgatókönyvéről, a színesfém alkatrészekben vagy a nem fémes anyagokban szabadon használhatják az önmetsző fogú csavarokat, a stabilitás ideálisabb.
A fogászati ​​csavar alkalmazási köre nincs korlátozva, a fent is említett, nagyon rugalmas csavarhasználathoz tartozik.
Röviden, ennek a két csavarnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és az élet minden területén széles körben használják őket.

图片 3