Minden kategória
Szénacél és rozsdamentes acél menetrúd

Szénacél és rozsdamentes acél menetrúd

Kezdőlap> Termékek > Szénacél és rozsdamentes acél menetrúd

Astm a193 gr B7 B7M B8 B8M Csavarok menetes rúd


Származási hely:

Shanghai / Zhejiang, Kína

Márkanév:

FASTENERMFG

Modell száma:

M5-M72, 1/4”--3”

Tanúsítvány:

ISO9001-2018

ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Minimális rendelési mennyiség:

200 kg vagy igény szerint

Ár:

0.3–0.5 USD méretenként

Csomagolás Részletek:

Tömeges kartondobozban vagy kis csomagban, majd raklapon

Szállítási határidő:

15-30 nap vagy igény szerint

Fizetési feltételek:

TT, LC, Western Union

Supply Ability:

1000 tonna/év

Astm a193 gr B7 B7M B8 B8M Csavarcsavarok menetes rúd Gyors részlet:

1. Raktárkészlet minden szabványos cikkhez, leggyorsabb vezető
2. OEM és ODM elfogadható
3. Menetes rúd Kínából származó beszállító és exportőr
4. Magasan képzett csapatok készenlétben, hogy szakértői tanácsokat és megoldásokat nyújtsanak

A legjobb Csavar Gyártó és szállító (A193 B7, B7M, B8, B8M) – T&Y hardver:

Az Ön első számú gyártója és beszállítója a rozsdamentes acél menetes tőcsavarok és metrikus menetes tőcsavarok számára – Vásároljon A193 tőcsavarokat, B7 tőcsavarokat és B7M tőcsavarokat. A két legelterjedtebb rozsdamentes acél tőcsavar a 304 rozsdamentes acél tőcsavar és a 316 rozsdamentes acél tőcsavar, a T&Y Hardware pedig az egyik vezető ss tőcsavarokat gyártó cég az Ön számára, minden gyakori és ritka méretű típus vagy fokozat. Ez az a hely, ahol beszerezheti a kiváló ss csapcsavarokat, amelyek kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, szigorúan betartott ISO irányelvek mellett.
Menetes rudaink és menetes csapjaink teljesen rozsdamentes acélból készülnek, hogy nagyobb szilárdságot biztosítsanak bármilyen szerkezeti felhasználáshoz. Használhatja az összes menetes csapcsavart a nagy alkatrészek egymáshoz rögzítéséhez. Ezenkívül megbízható és tartós csatlakozást biztosíthat a gépekhez és más alkalmazásokhoz. A T&Y Hardware rozsdamentes acél tőcsavarokat gyártott, amelyek könnyűek és költséghatékonyak. A T&Y Hardware által gyártott rozsdamentes acél menetes csapcsavarok 100-ig biztonságosak és garanciálisak. ISO: 9001 minőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk, amely jelzi a gyártási szabványunkat. Menetes csapcsavarjaink ASME, ASTM és DIN szabványok tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

A legkiemelkedőbb és legmegbízhatóbb rozsdamentes acél tőcsavarok gyártója és szállítója – T&Y hardver:

A Shanghai T&Y Hardware Industry Co. Ltd. minden méret- és típustartományt tud szállítani. Rozsdamentes acél tőcsavarjainkat m6-tól m100-ig érheti el. Egyedi méretben gyártott tőcsavarokat is biztosítunk Önnek. Így nem kell aggódnia a projektje miatt.
1.1.1T&Y hardvergyártók:
● Rozsdamentes acél teljes menetes csap,
● Rozsdamentes acél menetes rúd,
● Rozsdamentes acél menetes csapszegek,
● Rozsdamentes acél kétvégű menetes csapok,
És így tovább.
A T&Y Hardware az Ön 100-ig megbízható és megbízható gyártója az ss csapok csavarjaihoz, amelyek a legbiztonságosabb rögzítést biztosítják. További termékeink a következők: facsavar menetes csapok, egyvégű menetes csapok, menetes lépcsős csapok, menetes rúd, bal- és jobbkezes kettős menetes csapok és metrikus menetes csapok.

T&Y Hardware – Rozsdamentes acél tőcsavarok és csavarok vezető gyártója:

A T&Y Hardware havi 500 tonnás tőcsavargyártási kapacitással rendelkezik, amely bármilyen mennyiségű igényt kielégít. A gyártó legmagasabb szintű védelmét biztosítjuk Önnek, különösen a 304 rozsdamentes acél tőcsavarok és a 316 rozsdamentes acél tőcsavarok esetében. Mivel a tőcsavaros menetes rudak teljes választékát kínáljuk, minden ASTM A193 tőcsavart beszerezhet, függetlenül attól, hogy B7 vagy acélötvözetre van szüksége, B8M vagy 316 rozsdamentes acél tőcsavarokra, B8 vagy AISI 304 rozsdamentes acél tőcsavarokra. Rendelkezünk 1-es osztályú rozsdamentes acél tőcsavarral is, mind a B8-hoz, mind a B8M-hez.
A T&Y Hardware iparág tőcsavarokat is tervez és gyárt a három vezető európai bútorgyártó cég számára. Boldog ügyfeleink széles köre van a világ minden táján. 15 éves tőcsavarok és egyéb rögzítőelemek exportálásával kapcsolatos munkánkkal egy nagyszerű modellt fejlesztünk ki, amellyel a legjobb rögzítőelemet szállítjuk Önnek. A T&Y Hardware emellett 10 éves tapasztalattal rendelkezik az Egyesült Államok legjobb hardvergyártójaként. Így elküldheti nekünk projektinformációit és rögzítőelem-specifikációit, mi a legjobb élményt nyújtjuk bármely rozsdamentes acél menetes csapcsavar használatához.

Alkalmazás


2 Alkalmazás

Vásárlói visszajelzés

Vásárlói visszajelzés

Ügyfélkérdések és válaszok
    Nem egyezik egyetlen kérdés sem!

ÉRDEKLŐDÉS

Forró kategóriák