Minden kategória
Horgonycsavarokat

Rozsdamentes acél szénacél Dynabolt hüvely horgony tágulási csavar


Származási hely:

Shanghai / Zhejiang, Kína

Márkanév:

FASTENERMFG

Modell száma:

M5-M72, 1/4”--3”

Tanúsítvány:

ISO9001-2018

ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Minimális rendelési mennyiség:

200 kg vagy igény szerint

Ár:

0.1–0.5 USD méretenként

Csomagolás Részletek:

Tömeges kartondobozban vagy kis csomagban, majd raklapon

Szállítási határidő:

15-30 nap vagy igény szerint

Fizetési feltételek:

TT, LC, Western Union

Supply Ability:

1000 tonna/év

Rozsdamentes acél Szénacél Dynabolt hüvelyes horgony Bővítőcsavar gyors részlete:

1. Raktárkészlet minden szabványos cikkhez, leggyorsabb vezető
2. OEM és ODM elfogadható
3. Imbuszcsavarok beszállítója és exportőre Kínából
4. Magasan képzett csapatok készenlétben, hogy szakértői tanácsokat és megoldásokat nyújtsanak

Dynabolt rozsdamentes acél hüvelyes horgony feszítőcsavar gyártója és szállítója - T&Y hardver:

A rozsdamentes acél hüvelyes horgony a leggyorsabb, legegyszerűbb és rugalmas rögzítőelem-rögzítő rendszer. A rozsdamentes acél hüvely horgonyának legjobb és ideális mélysége legalább négy csavar átmérője vagy 2 hüvelyk. Mérettől függően nagyon nehéz fémet tud tartani. A T&Y Hardware a vezető rozsdamentes acél tágulási csavarokat gyártó vállalat Kínában.
Minden típusú rögzítőelemet exportálunk, beleértve a betonhüvelyes horgonyokat, a rozsdamentes acél dinaboltokat és másokat. Tapasztalattal rendelkezünk a kiváló minőségű szabványos kötőelemek szállításában világszerte. A T&Y Hardware által gyártott rozsdamentes acél feszítőcsavar rendkívül megbízható. Bármilyen betonhoz, téglához vagy tömbhöz használható.
A T&Y Hardware nagy szilárdságú, rozsdamentes acél hüvelyes rögzítőcsavarokat kínál bármilyen mérethez. Az M6, M8, M10, M12 és M16 típusokhoz karmantyús rögzítőcsavarok is kaphatók. A menet átmérője 8 mm, a teljes hossza 70 mm. Tehát ez a rozsdamentes acél hüvelyes horgonycsavar a legjobb hatlapfejű típus. Ez egy rozsdamentes acél külső kivitelű hüvely horgonycsavar, amely megbízható az Ön projektje számára.

A T&Y hardver a legjobb kiváló minőségű rozsdamentes acél hüvelyes horgony tágító csavart kínálja exportra:

A T&Y Hardware egy elkötelezett hardveripari vállalat, amely folyamatosan kutatja a rögzítőelemeket, és új, hatékony és kiváló minőségű rögzítőelemeket fejleszt ki. Megtervezzük a legjobb minőségű karmantyús horgonycsavarokat, amelyek alkalmazhatók kerítésekben, betörésbiztos ajtókban és ablakokban, valamint lakberendezési és mérnöki projektjeihez, légkondicionálásához és egyebekhez. Nagyon könnyen beállítható csavarkulccsal.
Ezek nagy teherbírású horgonycsavarok, amelyek lehetővé teszik bármilyen projektben történő használatát. Ez lehet egy egyszerű könnyű projekt vagy egy nehéz projekt. A T&Y Hardware rozsdamentes acél hüvelyes horgonycsavarjainak további előnye a korrózióállóság. Annyira környezetbarát. Beltéri és kültéri környezetéhez a rozsdamentes acél feszítőcsavar a tökéletes választás.
A T&Y Hardware a rozsdamentes acél hüvelyes horgonycsavarok széles választékát kínálja exportra. Emellett kínálunk minden típusú és méretű rozsdamentes acél dinabolit, tágulási hüvely horgony, hatlapfejű hüvely horgony, hatlapú csavar hüvely horgony, hatlapú anya hüvely horgony és lábcsavar hüvely. Akár lapos fejű, rozsdamentes acél hüvelyes horgonycsavarokra van szüksége, akár anyával meghajtott rozsdamentes acél hüvelyes horgonycsavarokra van szüksége, a T&Y Hardware a legmegbízhatóbb rögzítőelem-gyártója.

A legjobb exportminőség a hüvelyes horgonyok tágítócsavarjainak teljes sorozatához – T&Y hardver:

A T&Y Hardware a hüvelyes horgonyok teljes választékát is kínálja. Legyen szó betonról, tégláról, tégláról vagy fáról, bízhat a tőlünk kapható karmantyús horgonycsavarokban és karmantyús horgonycsavarokban. A gyors szállítás érdekében fa hüvelyes horgonyok is rendelkezésre állnak.
A T&Y Hardware a legjelentősebb vezető kötőelemeket gyártó vállalat Kínában. Rengeteg elégedett ügyfelünk van Észak-Amerikából, Nyugat-Európából, Dél-Amerikából, a Közel-Keletről és Délkelet-Ázsiából. Az ISO 90001: 2015 minőségi szabvány szerint tanúsított gyártó vagyunk. 2009-től tapasztalt hardveriparként a T&Y Hardware mindig megérti a fájdalmat. Termékünket és szolgáltatásunkat a legügyfélbarátabbra terveztük és díszítettük, hogy ne legyen szükségünk segítségre a velünk való kereskedés során.
Mi vagyunk a nagy szilárdságú és kiváló minőségű rozsdamentes acél kötőelemek leggyorsabb gyártója Kínában. 100%-ban exportálunk szabványos erős kartondobozokat fa raklappal. Ha gyors szállításra van szüksége, a rozsdamentes acél kötőelemeket tíz napon belül feldolgozzuk. Egyedi ajánlatokat is kínálunk projektje támogatására. Küldje el kérdését most, ha többet szeretne megtudni a T&Y Hardware hüvelyes horgonyok bővítőcsavarjairól. Töltse le katalógusunkat most.

Vásárlói visszajelzés

vásárlói visszajelzések (2)

Ügyfélkérdések és válaszok
    Nem egyezik egyetlen kérdés sem!

ÉRDEKLŐDÉS

Forró kategóriák